Nyári akció
2014.08.29.

Antares Nyári akció
Ne csak az eszed forogjon!Kedves Partnerünk!


Már csak 3 nap és szeptember 1-jén kezdetét veszi az új tanév. Az utolsó rohamban az iskolaszerek mellett a forgószékek is kelendőek, ezért figyelmetekbe ajánljuk nyári akciónkat.


A már ismert termékek mellett további 3 új forgószékkel (Kent, Oregon, Sebring) bővítettük akciós kínálatunkat. A választható termékek közül kikerült a Sabina, a piros kárpitos Lollipop és a Madison.

 

 

 

 

 

 ÜZENJ HADAT A HÁTFÁJÁSNAK!
2014.05.20

TEREPMINTÁS EGYENRUHÁBA ÖLTÖZTETETT SZÉKEINKKEL KÜZDJÜNK EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉSÉRT!

Tisztelt Partnerünk!

Csatlakozz hozzánk Te is és küzdjünk együtt az egészséges ülésért! Összeállítottunk egy speciális alakulatot, amely a győzelmünket biztosítja az egészségért folytatott harcban.
A vonzó ár mellett most marketing háttértámogatással is szolgálunk az újdonságok mellé. Rendelj minimum nettó 37.000 Ft értékben terepmintás termékcsaládunkból és munícióként 30 db prospektust bocsátunk rendelkezésedre! Válassz több mintadarabot, és akkor online támogatással, illetve egy 60x84 cm-es plakáttal is segítjük munkádat!

Antares TOP-10
2014.04.14.

Kedves Partnerünk!


Ezúton tájékoztatunk Antares TOP-10 ajánlatunkról, amelybe az alábbi új termékek és változtatások kerültek:


- XENIA ASYN LX forgószék: amit mostantól alapértelmezetten BR Fritz állítható magasságú karfával szerelünk (a BR Duna karfa helyett) és olcsóbbá is tettük.
- PRINCESS forgószék: BN.8033 fekete kárpittal való rendelés esetén AJÁNDÉK hátitáskát adunk hozzá! A Princess előnyeit bemutató e-dm anyagot pedig innen töltheted le.
- OKLAHOMA forgószék.
- BOSTON/S tárgyalószék.
- REVOLUTION PC és REVOLUTION TC tárgyalószékek: rendelhető karfá val, és fekete vagy szürke vázzal is.


GLS díjtáblázat
2013.12.20.

Kedves Partnerünk!Ezúton tájékoztatunk, hogy GLS díjtáblázatunk megtekinthető a http://www.antares.hu/glsdijtabla.html címen, vagy az alábbi linken:


GLS díjtáblázat megtekintése
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége
2013.12.19.

Tisztelt Partnerünk!


Tájékoztatjuk Önt, hogy ügyfélszolgálatunk telefonon az alábbi időpontokban érhető el:

 

Hétfő
9:00-16:30
Kedd
7:30-16:30
Szerda
7:30-16:30
Csütörtök
7:30-16:30
Péntek
7:30-16:30

 

 

 

APP
2013.12.13.

Antares Pontgyűjtő  Program

- Legyél pontosabb! –A 2005-ben útjára indított Antares Pontgyűjtő Program (APP) a viszonteladó partnereink cégünkkel folytatott, minél nagyobb értékű forgalmában megnyilvánuló hűségét hivatott nyilvántartani és honorálni. A gyakorlatban ez úgy történik, hogy a vásárlásokhoz kötődően néhány, előre meghatározott feltétel alapján ajándékpontokat írunk jóvá; az összegyűjtött pontok pedig bizonyos időszakonként, értéküknek megfelelően ajándékokra válthatók át.


Az Antares Pontgyűjtő Program idei zárása 2013. december 13-i határidővel történik. A pontgyűjtésbe az addig leszámlázott tételek számítanak bele.

 


Outlet készlet
2012.06.28.

Kedves Partnerünk!


Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a képekkel és árakkal kiegészített outlet készletünk az alábbi linkről letölthető:


Outlet készlet letöltése itt
(A jelszó megegyezik az árlistánk jelszavával.)


 

Antares Expressz
2012.06.27.

Antares ExpresszAz egyre gyakrabban felmerülő, extra rövid határidejű megrendelések teljesítésére cégünk bevezeti Antares Expressz szolgáltatását, mellyel a raktáron lévő vagy előzőleg S-O-S gyártással elkészített termékeinket 2 vagy akár 1 munkanapon belül  kiszállítjuk az Önök telephelyére. A szolgáltatás az alábbi feltételekkel vehető igénybe:

 


Antares dobozok újrahasznosítása és visszavétele térítéssel
2012.06.26.

Kedves Partnerünk!


Az üzleti életben kulcstényező az erőforrásokkal való hatékony gazdálkodás, hiszen azok – bár megújulnak – korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. A természet erőforrásait kiemelten fontos megfelelően kezelni, mert azok jó része nem, vagy csak nagyon lassan újul meg.
Az Antares Hungary Kft-ben ezért minden területen törekszünk a környezettudatosságot szem előtt tartani. E szemléletet jegyében mostantól a székek csomagolására használt egyes kartondobozokat lehetőség szerint visszagyűjtjük, és újra hasznosítjuk.

 


Antares Hungary Kft. 6763 Szatymaz, Kossuth u. 14. Telefon: +36 (62) 583-510 Fax: +36 (62) 283-168, 583-510 E-mail: antares@antares.hu
Adminisztrációs felület