A legnagyobb hazai irodaszékgyártó

Minőségpolitika

Antares Hungary Kft küldetés, célok és alapelvek

KÜLDETÉS (társaságunk létének indoka és társadalmi hasznossága)

Társaságunk, az Antares Hungary Kft. üzleti partnereivel együttműködve irodai székeket állít elő és szállít ülőmunkát végző emberek részére, akiknek a legjobb ár-értékarányú választást és az egyéni igényekhez igazodó, egészség-kímélő ülés megoldását kínáljuk.

A felhasználókhoz termékeinket közvetítő partnerek révén juttatjuk el. Tevékenységünket úgy végezzük, hogy közben a felhasználók, dolgozóink, vevőink, beszállítóink, tulajdonosaink, társadalmunk és a természeti környezetünk méltányos érdekeit egyidejűleg tiszteletben tartjuk és hosszútávon szolgáljuk. Becsületes munkánkkal stabil munkahelyeket biztosítunk magunknak, és avval biztos megélhetést családjainknak. Eközben egymással összetartó csapatot alkotunk, amely támogatja tagjait szakmai és emberi pályafutásukban.

Beszállítóinknak és vevőinknek kiváló partnerei kívánunk lenni, aki korrekt és megbízható, akire mindig számíthatnak. Ezáltal szeretnénk elérni, hogy az Antares-csapattartósanaz irodabútor-piac meghatározó szereplője és a hazai irodaszék gyártás élenjáró vállalata legyen.

 

MINŐSÉG

Vállalatunk az Antares International Group tagja, amely szakterületén jelentős hagyományokkal rendelkezik, s ezáltal ma Közép-Kelet Európa meghatározó irodaszék gyártója. A csoport filozófiájának alappillére, hogy egyenletes minőségben, költséghatékonyan rugalmas termeléssel, gyártja személyre szabott termékeit, amelyeket közvetítők révén juttat el a felhasználókhoz. Az előállított ülőbútorokat a vonatkozó szabványoknak (TÜV, EN 1335) megfelelően bevizsgálta. 2003 óta működtetjük azSZ EISO 9001:2009 szabvány szerint kidolgozott minőségbiztosítási rendszerünket, amely üzleti partnereink számára is tanúsítja és garantálja, hogy vállalatunk a kitűzött normáknak megfelelően működik.

ÜZLETI STRATÉGIA és CÉLOK

A vállalat tevékenysége termelésre és nagykereskedelmi értékesítésre tagolódik, és két üzleti alappillérre épül: 1) egyedi igények alapján elkészített, korszerű irodaszékek kiszolgálása irodabútor szaküzletek, illetve projektek részére; 2) alap igényeket kielégítő termékek költséghatékony előállítása és értékesítése erre szakosodott kiskereskedelmi üzletek révén.

Partnereink növekvő igényeinek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, rendre előremutató újításokat eszközölve, mindig versenyképes feltételekkel. Dolgozóinkkal, vevőinkkel és beszállítóinkkal kialakított együttműködéseinkben hosszú távra tekintünk, azok tartós fenntartására tekintettel hozzuk döntéseinket.

MŰKÖDÉSI ALAPELVEK

A piaci változásokhoz rugalmasan alkalmazkodunk, az új kihívásokban fejlődésünk és új sikerek lehetőségét látjuk.

Eredményeinket csapatként értük és érjük el; azáltal, hogy az egyes dolgozók, ki-ki a maga helyén első osztályú szellemi és fizikai termékeket ad ki a kezéből, miközben csapatársként együttműködünk és egymással hatékonyan kommunikálunk. Csapatunk valamennyi tagja személyes felelősséget visel nemcsak az ő részfeladatiért, hanem az ügyfeleinknek nyújtott végtermékek és szolgáltatások minőségéért is.

A kölcsönös és folyamatos kommunikáció munkánk lételeme. A kellő időben és formában, a megfelelő személyekhez továbbítjuk a lényegi, pontos és megbízható információkat.

Biztosítjuk munkatársaink folyamatos képzését, és támogatjuk önképzési törekvéseiket.

Teret adunk annak, hogy ki-ki szabadon rendelkezésre bocsáthassa egyéni tehetségét, ötleteit, adottságait; azokat társaságunkban kamatoztassa és fejlessze, s ennek nyomán egyre nagyobb önállósággal végezhesse munkáját.

Munkatársainkkal és partnereinkkel akként bánunk, ahogyan szeretnénk, hogy ők velünk bánjanak. Nézeteink eltérését új nézőpontok megismerési forrásának, tanulási lehetőségnek tekintjük. Egymás iránt tisztelet táplálva a személyi konfliktusokat igyekszünk elkerülni, és ha az nem sikerült, kölcsönös megbocsátással kínálunk egymásnak újra bizalmat.

A hibáinkból tanulunk, a belőlük levont tapasztalatokkal működésünk rendszerét fejlesztjük.

Termelésünk és szolgáltatásaink eszközeit, illetve technológiáját rendszeresen korszerűsítjük.

Józan takarékossággal üzemelünk. Tiszteljük és óvjuk természeti környezetünket, azt tevékenységeinkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük.

 

Szatymaz, 2010.06.22.

                                                                                                              Sustik Ferenc

                   igazgató

Ugrás a tetejére
©2017 Antares Hungary