Legyen viszonteladónk

Köszönjük érdeklődését az Antares Hungary Kft. termékei iránt! Vállalkozásunk csak üzleti partnerek részére értékesít, így folyamatosan keresünk olyan együttműködő partnereket, akik bútoripari kiskereskedelmet folytatnak (pl. bútorüzlet, irodabútor szaküzlettel, bútor webáruházzal), vagy belsőépítészi, lakberendezői tevékenységük során közvetítenek irodabútorokat.

Kiváló minőségű ergonomikus termékek

Kínálatunk jelentős részét az egészséges ülés szempontjait figyelembe vevő ergonomikus ülőbútorok teszik ki, amelyek személyre szabottan, a megrendelői igények rugalmas és pontos kivitelezéssel kerülnek a gyártósorról – közvetítő partnereink révén – a felhasználókhoz.

Termékeink között a hosszantartó ülőmunkához alkalmazkodó, 24 órás igénybevételre is alkalmas, illetve nagy teherbírású, akár 150 kg testsúlyhoz is ideális, kényelmes forgó és tárgyalószékek is megtalálhatók.

Gördülékeny ügymenet

Viszonteladó partnereink belépési jogot kapnak weboldalunkhoz, ahol könnyen kereshetnek termékeink között és online le is adhatják rendelésüket.

Aktuális termékkínálatunkról minden partnerünk számára nyomtatott árlistát, termékkatalógust és a kárpitkínálatot bemutató szövetkatalógust biztosítunk.

Területi képviselőink kérésre szakmai tanácsadást nyújtanak.

Akciók, hírlevél

További előnyt jelent minden szerződött partnerünknek, hogy rendszeresen különböző kampányokkal, akciókkal segítjük az értékesítési munkájukat, amelyekről területi képviselőnk és hírleveleink útján adunk tájékoztatást.

E mellett online és offline marketing anyagokkal segítjük viszonteladóinkat termékeink bemutatásában és továbbértékesítésében.

Kedvezményes szállítás

A megrendelt árukat saját teherkocsival az ország egész területén kedvezményes áron, vagy ingyenesen kiszállítjuk partnerünk telephelyére, vagy az Ő nevében egyenesen a felhasználóhoz.

Amennyiben a túrajáratos teherkocsival szemben a futáros továbbítás a célszerű, akkor pedig a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az árukat a megadott címre.

Árrés, profit

Viszonteladó partnereink a termékeinkhez ajánlott nettó kiskereskedelmi árakból jelentős kedvezményt kapnak, ami biztosítja részükre a tisztes kiskereskedelmi árrést.

Sőt, amennyiben Partnerünk kihívó forgalmi tervet vállal és teljesít, részére extra visszatérítéssel honoráljuk érdemeit.

Árufinanszírozás

Miután az üzleti kapcsolatban bizonyos tapasztalatot szereztünk egymással, továbbá adottak a hitelképesség feltételei, partnerünk élvezheti szállítói hitelünket is, amely akár az adott ügyletek teljes finanszírozási megoldását jelentheti részére.

+36 (62) 583-510

Hétfő:09:00 - 16:30 óra
Keddtől - Péntekig:07:30 - 16:30 óra

Viszonteladóink

Magyarországi partner hálózat

Üzletkötő igénylés

Csatlakozzon partnereink közé, igényeljen üzletkötőt

Brossúra igénylés

Igényeljesn brossúrát díjmentesen vállalkozásának telephelyére

Antares Hungary Kft.

6763 Szatymaz, Kossuth u. 14.

Ügyfélszolgálatunk elérhető: +36 (62) 583-510
Hétfő: 09:00 - 16:30 óra
Keddtől - Péntekig: 07:30 - 16:30 óra

Email: antares@antares.hu
Fax: +36 (62) 283-168
Skype: antaresugyfelszolgalat

Cégjegyzékszám: 06-09-003508
Adószám: 11096582-2-06
Közösségi adószám: HU-11096582

Ugrás a térképre
Ugrás a tetejére
forgószékek, tárgyalószékek, irodai székek